Shqip / English

Historiku i Klubit

AK Drenica është themeluar me daten 19-11-2013 nga Besnik Morina, Bajram Morina, Agron Bllaca, dhe Albenita Morina dhe numron mbi 20 antar. AK Drenica ka marre pjese ne Kamiponatin e vitit 2013, por edhe nje gare ne vitin 2014. Kete sezone AK Drenica do starton me 3 Garues aktiv, dhe disa te tjer qe priten te bashkangjiten klubit.

Garuesit

Besnik Morina

Lindur: 8/3/1987

Automjeti:N/A

Kategoria:N/A

Numri Startues: N/A

 

Valdrin Krasniqi

Lindur: 19/03/1989

Automjeti:N/A

Kategoria:N/A

Numri Startues: N/A

Besfort Kalaja

Lindur: 7/1/1986

Automjeti:N/A

Kategoria:N/A

Numri Startues: N/A
           

 

 
 

Template Design Ext-joom.com