Shqip / English

DD Albania

Historiku i Klubit

Autoklubi DDA “Different Drive Albania” u krijua në vitin 2009 si nevojë e të apasionuarve mbas sportit të automobilizmit për të ushtruar këtë sport në mënyrë të ligjshme.

DDA ka zhvilluar një sër aktivitetesh të suksesshme gjatë këtyre viteve, respektivisht “Run What You Bring 1” në vitin 2009 dhe “Run What You Bring 2” në vitin 2010.

Në vitin 2011 u zhvillua në aerodromin e Gjadrit gara “Time Atack”, në vitin 2012 “Petrela Hill Climb” dhe në vitin 2013 Kruja Hillclimb ne kuadër të kampionatit Kosovë - Shqipëri për disiplinën malore, liçensuar nga Federata Shqiptare FASA dhe në bashkpunim të ngushtë me federatën Kosovare të automobilizmit FASK.

Kontakt

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresa: Tiranë

Garuesit

 

 

Ervin Kosova

Lindur: 25/11/1980

Automjetit:N/A

Kategoria:N/A

Numri Startues: N/A

 

Gentian Kulla

Lindur: 1/10/1982

Automjeti:N/A

Kategoria:N/A

Numri Startues: N/A

 

Olsi Gjoshi

Lindur: 16/12/1984

Automjeti:N/A

Kategoria:N/A

Numri Startues: N/A

 
 
Henri Manushi

Lindur: 18/8/1984

Automjeti:N/A

Kategoria:N/A

Numri Startues: N/A

       
           

 

 
 
 

Template Design Ext-joom.com