Shqip / English

Historiku i Klubit
 
Racing Club Prishtina eshte themeluar ne shkurt te vitit 2014, gjat atij viti kemi arrit te marrim pjese thuajse ne te gjitha garat automobilistike te mbajtura ne Kosove nen patronatin e Federates Automobilistike te Kosoves. Si nje nder klubet me te rinj te formuar, edhe pse me veshtersi e me shume peripeci klubi yne ka arrit te rangohet lart ne mbyllje te kampionatit. Vullneti i mire pozitiv i staffit te klubit si dhe garuesit me ambicie te larta e bejne kete klub nje nder me te miret ne Kosove.

Garuesit

Arbnor Musliu

Lindur: 9/8/1983

Automjeti: Opel Astra GSI

Kategoria: 4

Numri Startues: N/A

Hamit Mavriqi

Lindur: 20/6/1984

Automjeti: Audi 80

Kategoria: 5

Numri Startues: N/A

Xhemshit Hasani

Lindur: 20/3/1985

Automjeti: Opel Kadett

Kategoria: 5

Numri Startues: N/A

Fatmir Krasniqi

Lindur: 27/2/1975

Automjeti: Opel Manta GSI

Kategoria: 5

Numri Startues: N/A

Besnik Qitaku

Lindur: N/A

Automjeti: N/A

Kategoria: N/A

Numri Startues: N/A

Valon Jaha

Lindur: N/A

Automjeti: N/A

Kategoria: N/A

Numri Startues: N/A

 

 

Template Design Ext-joom.com