Shqip / English

Gara e Pare e Kartingut me 11Nentor ne Mitrovice

Gara e Pare e Kartingut me 11Nentor ne M…

Gara e pare e Kartingut per kete sezone do te organizohet me 11 Nentor 2015 ne Mitrovice. Gara do te organizohet nga Federata e Autosporteve te Kosoves ne bashkepunim me Klubet...

Perfundon me sukses gara Zym 2015

Perfundon me sukses gara Zym 2015

          Valdet Krasniqi është fituesi i garës së shtatë malore në automobilizëm për Kampionatin e sivjetmë të Kosovës. Në garën që u zhvillua në Zym, Krasniqi i Prishtina...

Gara e Kartingut dhe pajisja me licensa

NJOFTIM Federata e Auto Sporteve të Kosovës informon se garuesit të cilët janë të interesuar të marrin pjesë në garat e Kartingut duhet të aplikojnë në FASK për tu pajisur me...

Në Zym zhvillohet gara e radhës në automobilizëm

Në Zym zhvillohet gara e radhës në autom…

Në Zym zhvillohet gara e radhës në automobilizëm 3-4Tetor 2015  Federata e Auto Sportit e Kosovës dhe AK Prizreni D&G i kanë bërë të gjitha  përgatitjet me synimin që edhe kjo...

Bashkangjitu me ne në Facebook

Bashkëpunëtorët