Shqip / English

Gara me e madhe n'vend po afron- Drag Race

 

Dragu ma i madh nven po afrohet!!

RISI- Per shkak te numrit te madh te interesuarve per te marre pjese ne garen DRAG 2015, Federata e Autosporteve do te organizoje kete gare ne dy dite 1 dhe 2 Gusht 2015.
Ne kete menyre garuesit dhe shikuesit do te kene mundesi te shijojne garen me te madhe ne vend pergjat dy diteve.

 

Disa nga pjesmarresit ne garen Drag:

Nissan GTR, Corvette 7, RS6, MK3 VR6, Rover 220 Turbo, Crossfire SRT-6, BMW M3 Supercharger, Porsche 911, Porsche Carrera GT, Ferrari F40, e shume shume te tjere ...

^^^1 & 2 GUSHT 2015- Pista e vjeter e aeroportit ^^^.

 

***Kurgjo skan me bo zhurme aeroplanat qka kan me bo kerret***

Per aplikime online kliko: https://www.facebook.com/pages/FASK-Kosova/1487562031462475?ref=hl

P.S: Per here te pare staza do te jete e mbrojtur ne dyja anet fale marreveshjes se FASK me Bechtel & Enka.

 

Template Design Ext-joom.com