Shqip / English

Gara e Kartingut dhe pajisja me licensa

NJOFTIM

Federata e Auto Sporteve të Kosovës informon se garuesit të cilët janë të interesuar të marrin pjesë në garat e Kartingut duhet të aplikojnë në FASK për tu pajisur me licencë garuese më së voni deri me 07.10.2015.

Dokumentet e nevojshme për të pajisur me licencë janë:

  1. Kërkesa
  2. Certifikata mjekësore (jo më vjetër se 6 muaj)
  3. Një fotografi

Për fëmijët nën moshën 18 vjeçare:

  1. Deklarata/pëlqimi i prindit e vërtetuar te noteri dhe
  2. Certifikata e lindjes.

Formularët për aplikim (kërkesa dhe deklarata noteriale) mund të merren në zyret e FASK-ut, nëpërmjet e-malit: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose të shkarkohen në linkun:  

Kërkesa -  http://we.tl/aEikKiVXP5

Deklarata noteriale -  http://we.tl/aEikKiVXP5 

Licencat do të ofrohen falas.

 

Template Design Ext-joom.com