Shqip / English

Gara e Pare e Kartingut me 11Nentor ne Mitrovice

Gara e pare e Kartingut per kete sezone do te organizohet me 11 Nentor 2015 ne Mitrovice.

Gara do te organizohet nga Federata e Autosporteve te Kosoves ne bashkepunim me Klubet,

si dhe do te mbikqyret nga nje staf nderkombetaresh. 

Licensat e garuesve do te sponzorohen nga FASK.

 
 
 
 

Template Design Ext-joom.com