Shqip / English

Gazmend Gashi

Gazmend Gashi

Lindur: 2/12/1971

Automjeti: Lancia Delta Integrale

Kategoria: V

Numri Startues: N/A

Kampion ne sezonet 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006 dhe vicekampion ne sezonin 2007. Fitues i shume garave nderkombetare dhe ne sezonin 2012 fitues i dy garave te para si dhe rekorder I shtegut ne Llokvice. Fitues I trofeut me te vlefshem ne Kosove, "Helmeta e Arte" me 2003 (qe simbolizon tre tituj rresht te fituara). Ne vitin 2001 fitues absolut dhe njeherit garues i Vitit dhe poashtu i zgjedhur Sportist i Vitit ne Kosove nga K.K. Prishtine dhe nga RTV21. Pas 2 sezona pauze, planifikon te kthehet me 2015, se paku ne disa gara te ketij sezoni.

Template Design Ext-joom.com