Shqip / English

DRAG RACE 2017

DRAG RACE 2017

FASK në bashkëpunim me Eurogoma RT do organizoj garën Drag më 5,6 Gusht 2017. Lokacioni: Rruga e vjetër e Aeroportit. Linku për aplikim: https://form.jotformeu.com/61844472086360 

Ftesë për gjyqtar.

Ftesë për gjyqtar.

FTESE! FASK fton te gjithe te pasionuarit pas automobilizimit te cilet jane te interesuar te kualifikohen si gjyqtar ne garat automobilistike te kampionatit te Kosoves, te marrin pjese ne trajnimin qe...

Rregulloret per kampionatin e garave automobilistike dhe karting 2016

Rregulloret per kampionatin e garave aut…

Federata e Auto Sporteve te Kosoves paraqet rregulloret valide per kampionatin e garave automobilistike dhe karting 2016. Me poshte mund te shkarkoni te gjitha rregulloret sipas nevojes.     - Rregullorja e auto dhe...

Bashkangjitu me ne në Facebook

Bashkëpunëtorët