Shqip / English

Donacion nga OSCE

Donacion nga OSCE

OSCE Prishtine, ka dhuruar Federates se Auto Sporteve te Kosoves 23 pajisje komunikimi (Walk and Talk) me date 22.04.2015. Ky donacion

nga OSCE eshte nje ndihmese e madhe per realizim e qellimeve te FASK; qe jane: siguria ne shteg  per garues, si dhe siguria per te gjith

shikuesit. Federata eshte mirenjohese ndaj OSCE-se dhe te gjithe donatoreve te tjere.

Template Design Ext-joom.com