Shqip / English

Eurogoma ndihmon FASK-un

Në vazhdën e ndihmës dedikuar Federatës së Auto Sportit të Kosovës, Kompania Eurogoma e ka ndërmarrë edhe një hap tjetër. Pronari i saj, Ismet Rexhepi, i cili njëkohësisht është edhe kryetar i FASK-ut, ka vendosur që kësaj Federate t’ia japë në shërbim një veturë të tipit Golf 6. Vetura është e pajisur dhe dizajnuar enkas për shërbimet e FASK-ut dhe tash e tutje do të jetë në shërbim të saj.

Template Design Ext-joom.com