Shqip / English

Rregullohet dhe asfaltohet Shtegu Shala e Bajgores

Lajmi me i mire per Kampionatin e Automobilizimit te Kosoves!!!
Pas bisedimeve te Kryetarit te Federates se Autosporteve te Kosoves z. Ismet Rexhepi me Drejtorin e Rrugeve Z. Skender Gashi, u konfimua se Shtegu i Shala e Bajgores do te asfaltohet dhe pajiset me te mbrojteset anesore! Sipas Kalendarit Zyrtar te Kampionatit, gara e radhes eshte pikerisht Shala e Bajgores me 4-5 Korrik 2015. Ky shteg cilesohet nga te gjithe mjaft atraktiv dhe interesant. ‪#‎ShihemiNeBajgore‬

Template Design Ext-joom.com