Shqip / English

Autoslalom Gara e Femrave ne Prishtine 12 Korrik 2015

 

          

Federata e Autosporteve ne bashkepunim me Autoklubin Eurogoma Racing Team organizon garen e Autoslalom per Femra me 12 Korrik 2015. Ftojme te gjitha voziteset femra te marrin pjese ne kete event te planifikuar per organizim kete te diele ne Rrugen Tirana (mbrapa stadiumit te Prishtines).

Të gjitha vozitëset e interesuara për pjesëmarrje duhet të përmbushin këto kritere për të marrë pjesë në garë:

* Të ketë patentë shoferi

* Të ketë gomat në rregull

* Të ketë frenat në rregull

Shtegu eshte total 500m ndersa Shikanat (pengesat) qe veturat duhet ti tejkalojne jane mbas 220m prej Startit.

Garueset do te kene nje trening dhe gjate gares do te pershkojne kete staze 2 here per te perfituar rezultatin final te gares.

 

**Shperblimet per garen e femrave **

Per secilen kategori 3 vendet e para marrin shperblime CASHH (200€, 150€, 100€) !!
Poashtu shperblimi per Rekordin e shtegut !! grin emoticon

Afati i fundit per tu regjistruar ne gare: 10.07.2015
Nxitoni!! Numri i garueseve eshte i limituar- 049 545 800

Per aplikime online kliko linkun: https://eurogoma.wufoo.com/…/aplikim-online-per-garueset-e…/.

 

 

Template Design Ext-joom.com