Shqip / English

Rregulloret per kampionatin e garave automobilistike dhe karting 2016Federata e Auto Sporteve te Kosoves paraqet rregulloret valide per kampionatin e garave automobilistike dhe karting 2016.

Me poshte mund te shkarkoni te gjitha rregulloret sipas nevojes.

 

 

- Rregullorja e auto dhe karting sportit

files/FASK_-_Rregullorja_e_auto_dhe_karting_sportit.pdf

 

- Rregullorja e posaçme per pergjegjesine diciplinore

files/FASK_-_Rregullorja_e_posacme_per_pergjegjesin_disiplinore_ne_auto_dhe_karting_sporte.pdf

 

- Rregullorja e vecante te obligimeve te vozitesve dhe garuesve ne auto dhe karting sporte

files/FASK_-_Rregullorja_e_vecante_te_obligimeve_te_vozitesve_dhe_garuesve_ne_auto_dhe_karting_sporte.pdf

 

- Rregullorja e vecante mbi te drejtat, detyrat dhe punen e zyrtareve sportive ne auto dhe karting sporte

files/FASK_-_Rregullorja_e_vecante_mbi_te_drejtat_detyrat_dhe_punen_e_zyrtareve_sportive_ne_auto_dhe_karting_sporte.pdf

 

- Shtesa e rregullores per auto garat ne pistat malore

files/FASK_-_Shtesa_e_rregullores_per_auto_garat_ne_pistat_malore.pdf

 

Me nderime,

Federata e Auto Sporteve te Kosoves

Template Design Ext-joom.com