Shqip / English

KAMPIONATI 2015

Federata e Autosporteve të Kosovës ka disa objektiva për të realizuar e ndër to është realizimi me sukses dhe profesionalizëm i garave të parashikuara në kalendarin 2015.

 

NDËRKOMBËTARIZIMI

Njohja dhe pranimi i FASK në institucionet ndërkombëtare është një nga objektivat me më të rëndësishme për vitin 2015. Për këtë proçes është zhvilluar një takim shumë i rëndësishëm në paris me 15 janar 2015. ku delegacioni i Federatës së Autosporteve të Kosovës është takuar me presidentin e FIA-s  z. Jean Todt. Nga ky takim FASK ka marrë ftesën, për tu bërë antare e Federation International d’Automobile. Pranimi në këto institucione është një nismë ambicioze që kërkon vullnet dhe punë të përkushtuar për tu plotësuar një sërë kushtesh të domosdoshme për të na afruar sa më pranë bashkëpunëtoreve ndërkombëtar.

Template Design Ext-joom.com