Demolli i pari pas vozitjeve të së shtunës

Gazmend Demolli ka qenë më i shpejti të shtunën, në garën e disiplinës malore “Kulla 2022”, e vlefshme për Kampionatin e Kosovës dhe Kampionatin e FIA CEZ.

Shtegun me gjatësi prej 5.6 kilometra, Demolli e kaloi për 03:17.293 minuta.

Në pozitën e dytë u rendit hungarezi Laszlo Szasz me kohën 03:22.241, ndërsa i treti ishte Ernest Daka, i cili në cak arriti për 03:27.957 minuta.

Rezultatet komplete mund t’i shihni në linkun e mëposhtëm:

http://kstiming.com/

25.06.2022