Dita e parë e Drag Race, përcaktohen fituesit e disa klasave

Është mbajtur sot një pjesë e garës Drag Race, e para për Kampionatin e sivjetmë të Kosovës në automobilizëm për këtë disiplinë.

Garues nga Kosova dhe vendet e regjionit ofruan momente interesante, emocione e adrenalinë, ndërsa përveç kualifikimeve u përcaktuan edhe fituesit në klasat 16, 15m 14 e 13 për të tri divizionet.

Gjithsesi pjesa më interesante e garës ka mbetur për të dielën.

Divizioni FWD

Klasa 13

1.Haxhi Berisha (Opel Astra)

2.Ymri Ibriqi (Golf)

3.Artan Nerguti (Golf)

Klasa 14

1.Bleron Kurtaj (Golf)

2.Aldin Isovic (Golf)

Golf 15

1.Dardan Makolli (Golf II)

2.Enkel Islami (Golf IV)

Klasa 16

1.Enis Bytyqi (Audi A6)

2.Dardan Letaj (Golf)

Divizioni RWD

Klasa 13

1.Mino Xhafa (BMW)

2.Genc Sylaj (BMW)

3.River Dura (BMW)

Klasa 14

1.Rexhep Bazhdari (BMW)

Klasa 16

1.Enea Licenji (BMW)

2.Xhulio Halili (BMW)

Divizioni AWD

Klasa 13

1.Ilia Iljas (Mitsubishi Lancer)

2.Ardi Qerkini (BMW)

3.Spartak Iljas (Golf V)

Klasa 14

1.Driton Berisha (Audi)

2.Marigen Turabi (Audi A3)