“Gogi” vazhdon dominimin, rivalitet në klasat tjera

Asgjë e re për sa i përket fituesit në Drag Race. Skender Potera e ka vazhduar dominimin në këtë disiplinë, njëkohësisht duke vendosur rekord të ri.

Shtegun prej 402 metrave, ai me Audi TT RS e kaloi për 07:895 minuta, duke arritur shpejtësi 297.52 kilometra në orë.

Ndërsa, në klasat tjera ka pasur shumë rivalitet dhe gara ka qenë interesante për dashamirët e shpejtësisë.

Për shkak se nuk ka premtuar koha, një pjesë e garës në Divizionin FWD nuk është përfunduar, ndërsa për vazhdimin e saj do të njoftoheni me kohë.

Rezultatet:

Divizoni AWD

Klasa 8

1.Skender Potera – Audi TT RS

2.Petrit Isufi – Golf II

Klasa 10

1.Leutrim Isufi – Audi S3

2.Lavdat Vllahiu – Audi A3

3.Emiljan Sakuli – Audi RS3

Klasa 11

1.Rei Lamellari – Audi S8

2.Endrit Reshani – Golf VII

3.Lulzim Loci – Audi

Klasa 12

1.Drilon Buduri – Audi S3

2.Femi Rexhepi – Golf IV

3.Burim Isufi – Audi S3

Klasa 13

1.Ervedin Koniqanin – Audi S3

2.Elion Mehmeti – Golf VII R

3.Spartak Iljas – Golf 5

Klasa 14

1.Ardi Qerkini – BMW

2.Dardan Letaj – Audi A7

Klasa 15

1.Foto Vanjol – Golf

2.Aldin Daldareviq – Audi A3

Divizioni RWD

Klasa 11

1.Çlirim Rama – BMW

2.Esad Dosljak – Opel Corsa RS

3.Samuel Gjoni – BMW

Klasa 12

1.Liridon Talla – BMW

2.Alton Potera – Lupo

3.Adem Pulaj – Golf III

Klasa 13

1.Albert Hoxhaj – BMW

2.Kujtim Bajraktari – BMW

Klasa 14

1.Uk Rexhaj – BMW 328i

2.Besart Mustafi – BMW

3.Ilir Azizi – BMW

Klasa 15

1.Ergys Çela -Mercedes 190

2.Mind Xhafa – BMW

Klasa 16

1.Xhulio Halili – BMW

Divizioni FWD

Klasa 11

1.Ilmi Behrami – Opel

Klasa 12

1.Labinot Syla – Opel Corsa

2.Haxhi Berisha – Opel Astra

Klasa 13

1.Arlind Krasniqi – Opel Corsa

2.Blendi Zymeri – Opel Kadet

3.Altin Avdyli – Golf II

Klasa 16

1.Elma Bytyqi – Golf VII

2.Agush Islami – Seat Ibiza