Në Brezovicë edhe një “bishë” e re

Në fundjavë mbahet gara e radhës në disiplinën malore, “Brezovica 2023”. Gara është e vlefshme edhe për Kampionatin e FIA CEZ dhe padyshim që aty do të jenë shumë vetura të cilësisë më të lartë dhe atraktive për dashamirët e autosportit.

Këtë herë, shikuesit do ta kenë mundësinë të shohin edhe një “bishë” të re, e cila, megjithatë, nuk do të jetë në konkurrencë, por do të “defilojë” në pistë vetëm për t’i kënaqur adhuruesit e shpejtësisë.

Bëhet fjalë për veturën Opel Astra TCR, pronë e Përparim Dushit, i cili do të garojë me Mitsubishi Evo 9.