Njoftim

FASK njofton të gjithë ata që kanë planifikuar të marrin pjesë në garën e së dielës më 14.05.2023 në disiplinën karting sllallom, se gara është shtyrë për një datë tjetër.

Ky vendim është marrë për shkak të parashikimit të motit, i cili do të jetë me shi dhe në kushte të tilla është e pamundur të mbahet gara