Spektakël, maratonë, atraksione e adrenalinë në karting sllallom e auto sllallom

Organizuar nga AMCK, në përkrahje të FASK-ut dhe Prishtina Mall, për dy ditë me radhë është janë mbajtur garat në karting sllallom dhe auto sllallom në konkurrencën e klubeve që veprojnë në kuadër të FASK-ut dhe të bizneseve.

Në një maratonë automobilistike, shumë garues e garuese, të rinj e të reja, por edhe ata me më shumë përvojë treguan aftësitë e tyre, duke ofruar momente, veprime e atraksione që i kënaqën të pranishmit, por edhe ata që garat i përcollën përmes live stream, që ishte një risi në kampionatin tonë, ashtu siç ishte risi edhe fakti që auto sllallomi u mbajt me vetura elektrike.

Gjatë gjithë kohës, krahas garës, pati atmosferë të mirë, pati interesim e mysafirë të ndryshëm, ndër të cilët edhe boksieri me famë botërore Toms Schwartz, i cili për kënaqësinë e publikut i bëri disa gjiro me makinë dhe ishte në mesin e atyre që ndanë kupa për fituesit.

Rezultatet komplete në dy disiplinat, në konkurrencën individuale dhe ekipore do të publikohen në kstitming.com

Rezultatet:

Plasmani gjeneral

Auto sllallom – femrat (bizneset)

1.Violeta Nazifi (Eskavatori)

2.Rezarta Kalenderi (Liri)

3.Sarah Sutter (Premium Lab)

4.Lumturie Berisha-Isufi (Premium Lab)

5.Besa Ademi (Besa Security)

6.Drilontina Elshani (Premium Lab)

Auto sllallom – meshkujt (bizneset)

1.Liri Kalenderi (Liri)

2.Leutrim Bytyqi (Eskavatori)

3.Rinor Isufi (Premium Lab)

4.Besfort Bunjaku (Eskavatori)

5.Belkim Fazliu (Liri)

6.Lundrim Isufi (Premium Lab)

7. Kushtrim Qeriqi (Besa Security)

8.Armend Krasniqi (Alba Qeramika)

9.Bekim Balaj (Alba Qeramika)

10.Faton Sylejmani (Liri)

Auto sllallom – femrat (FASK)

1.Brunilda Gjura (Prishtina RT)

2.Arjeta Rysha (AK Ferizaj)

3.Kadishe Shabani (AK Ferizaj)

4.Atjena Gashi (Eurogoma RT)

5.Anita Gashi (Eurogoma RT)

6.Salihe Gashi-Loku (Eurogoma RT)

Karting sllallom – meshkujt (bizneset)

Klasa 1 (U12)

1.Leonard Halilaj (Besa Security)

2.Yll Isufi (Premium Lab)

Klasa 2 (U14)

1.Rion Tytynxhiu (Liri)

Klasa 4 (U18)

1.Euron Qelaj (Premium Lab)

2.Art Isufi (Premium Lab)

Karting sllallom – femrat (bizneset)

Klasa 2 (U14)

1.Sara Bytyqi (Premium Lab)

Klasa 4 (U18)

1.Yllka Isufi (Premium Lab)

Plasmani ekipor

Karting sllallom – meshkujt (bizneset)

1.Premium Lab

2.Liri

3.Besa Security

Karting sllallom – femrat (FASK)

Klasa 2 (U14)

1.Rubina Krasniqi (DTM)

Klasa 3 (U16)

1.Bora Kolshi (AK Prizreni D&G)

Klasa 4 (U18)

1. Rea Gashi (Prishtina RT)

2.Dalina Potera (DTM)

3.Brunilda Potera (DTM)

DNS Greta Shahini (Prishtina RT)

Karting sllallom – meshkujt (FASK)

Klasa 1 (U12)

1.Olis Fazliu (AK Prizreni D&G)

2.Lis Gjikolli (Eurogoma RT)

3.Melos Rexhepi (Eurogoma RT)

Klasa 2 (U14)

1.Varis Hoti (AK Prizreni D&G)

2.Doan Karabeg (DTM)

3.Anid Kabashi (DTM)

4.Dior Rysha (AK Ferizaj)

5.Leonis Rexhepi (AK Ferizaj)

6.Elion Demolli (Prishtina RT)

Klasa 3 (U16)|

1.Loris Rexhepi (AK Ferizaj)

2.Gëzim Hoti (AK Prizreni D&G)

3.Denis Stavileci (Prishtina RT)

4.Olti Demolli (Prishtina RT)

5.Reald Emërllahu (AK Ferizaj)

6.Atik Krasniqi (DTM)

7.Amir Gashi (Eurogoma RT)

Klasa 4 (U18)

1.Endrit Tytynxhiu (AK Prizreni D&G)

2.Ylljon Rexhepi (Eurogoma RT)

DNS Art Bekteshi (Eurogoma RT)