Valon Rexhepi, fitues i garës në Drenas

Valon Rexhepi i Eurogoma RT është fitues i garës në disiplinën e auto sllallomit, e cila u mbajt të dielën në Drenas.

Rexhepi me Opel Astra deri te fitorja arriti me kohën 01:53.622 minuta.

I dyti në plasmanin e përgjithshëm u rendit Valon Jaha i Prishtina RT me kohën 01:54.791, ndërsa podiumi i fituesve u plotësua me Arlind Ramadanin, i cili me Opel Kadet pati kohë prej 01:57.356 minuta.

Në konkurrencën ekipore, pozita e parë i takoi AMTKK me 60 pikë, para Ferizajt (50), Prishtina RT (45), Drenica (36), Eurogoma RT (20) dhe Prizreni D&G me 16 pikë.

Rezultatet:

Klasa 1 (deri 1200 ccm – Grupi 1)

1.Gjengiz Hajrullahu (Renault Clio – AMTKK) 02:21:977

Klasa 2 (mbi 1200-1600 ccm – Grupi 1)

1.Drilon Krasniqi (Fiato Punto – Drenica) 02:15.497

2.Arbër Rexhepi (Citroën WRC – Ferizaj) 02:18.957

Klasa 3 (mbi 1600 ccm – Grupi 1)

1.Leutrim Rexhepi (BMW – Ferizaj) 02:07.385

2.Driton Qerimi (BMW – Prishtina RT) 02:08.848

3.Liridon Xhakli (Golf VII – Ferizaj) 02:14.085

Klasa 5 (mbi 1200-1600 ccm Grupi 2)

1.Ardrit Namligjiu (Opel Corsa – AMTKK) 02:20.402

2.Mejdin Bytyçi (Renault Twingo – AMTKK) 02:44.140

Klasa 6 (mbi 1600 ccm – Grupi 2)

1.Pajtim Qupeva (Audi A3 – AMTKK) 02:10.194

2.Hysen Iseni (Volvo – Ferizaj) 02:27.615

3.Nehat Musliu (Opel Kadet – AMTKK) 03:17.558

Klasa 8 (mbi 1200 – 1600 cmm – Grupi 3)

1.Fatos Krasniqi (Honda Civic – AMTKK) 02:02.773

2.Artan Jahja (Opel Corsa – Prishtina RT) 02:11.594

3.Kreshnik Mariqi (Suzuki Swift – AMTKK) 02:25.713

Klasa 9 (mbi 1600 ccm – Grupi 3)

1.Valon Rexhepi (Opel Astra – Eurogoma RT) 01:53.622

2.Valon Jaha (BMW E36 – Prishtina RT) 01:54.791

3.Arlind Ramadani (Opel Kadet – Prishtina RT) 01:57.356

Plasmani i përgjithshëm:

1.Valon Rexhepi (Opel Astra – Eurogoma RT) 01:53.622

2.Valon Jaha (BMW E36 – Prishtina RT) 01:54.791

3.Arlind Ramadani (Opel Kadet D – Prishtina RT) 01:57.356

Plasmani ekipor:

1.AMTKK 60 pikë

2.AK Ferizaj 50 pikë

3.Prishtina RT 45 pikë