Veturat elektrike të gatshme për garuesit

Që nga kjo fundjavë, Federata e Auto Sportit e Kosovës (FASK) do t’i ketë në dispozicion dy vetura elektrike Opel Corsa, të cilat do të përdoren për disiplinën e sllallomit.

Veturat tashmë janë të gatshme dhe do të vihen në përdorim në gara.

May be an image of race car, poster, sedan and text